Warta

  • Klasifikasi modul serat keramik sareng ciri produk sareng aplikasi!

    Modul serat keramik mangrupikeun produk lapisan refractory énggal anu diwanohkeun pikeun nyederhanakeun sareng nyepetkeun pangwangunan kiln sareng ningkatkeun integritas lapisan.Modul serat keramik warna bodas sareng ukuran biasa.Ieu bisa langsung dibereskeun dina paku anchoring baja tina cangkang tungku th ...
    Maca deui
  • JQ kertas serat keramik leyur, sabenerna degradable panyalindungan lingkungan kertas serat refractory

    JQ kertas serat keramik leyur, sabenerna degradable panyalindungan lingkungan kertas serat refractory

    Lebu dina prosés persiapan sareng panggunaan serat keramik tradisional gampang diseuseup kana awak manusa.Serat anu diseuseup henteu gampang dirobih dina awak manusa, anu ngabahayakeun pikeun kaséhatan manusa.Lebu serat anu diangkat dina prosés produksi sareng panggunaan ogé nyababkeun sababaraha polusi ...
    Maca deui
  • Spésifikasi sareng dimensi tali serat keramik

    Tali serat keramik mangrupakeun jenis produk serat keramik, milik insulasi termal jeung bahan refractory.Tali serat keramik bisa diolah jadi produk kalawan indikator fisik jeung kimia béda dumasar kana bahan baku béda dipaké dina produksi, sarta produk bahan serat kalayan ...
    Maca deui
  • Tali Serat Keramik

    Tali serat keramik mangrupikeun produk keramik kalayan ciri serat.Sanaos résistansi teganganna henteu kuat pisan, sadayana henteu kedah hilap yén éta ogé mangrupikeun produk keramik.Lajeng ogé kudu boga ciri tina keramik tangtu.Ku alatan éta, umumna dianggo dina sagala rupa ...
    Maca deui
  • Papan serat keramik

    Interprétasi Nomina Fiberboard Keramik nyaéta aluminium silikat fiberboard, bahan refractory."Sanaos dipanaskeun, éta ngajaga kakuatan mékanis anu saé.Produk ieu mangrupikeun produk insulasi serat anu kaku sareng gaduh kakuatan anu ngadukung dibandingkeun sareng simbut serat sareng simbut."....
    Maca deui
  • Dewan Serat Keramik

    Alatan konduktivitas termal na goréng, drying hawa panas tradisional fiberboard keramik butuh waktu lila, meakeun teuing énergi, sarta ngabogaan uniformity drying goréng.Nanging, nganut téknologi pengeringan gelombang mikro ngalangkungan masalah kinerja transfer panas anu goréng, ningkatkeun efisiensi produksi, ...
    Maca deui
  • 2 mm3mm5mm8mm refractory sealing gasket |Jiuqiang

    2 mm3mm5mm8mm refractory sealing gasket |Jiuqiang

    The ketebalan tina suhu luhur sealing gasket dina 1cm di sagala rupa wewengkon industri paménta gede, Jiuqiang refractory Aya 2mm3mm5mm8mm refractory gasket sealing, teu ukur lalawanan suhu luhur luhureun 1000 ° C, tapi ogé pangaruh insulasi panas alus, sababaraha milimeter panas. ...
    Maca deui
  • Naon ari serat keramik?

    Naon ari serat keramik?Naon gunana tali serat keramik?Tali serat keramik bisa loba dipaké dina industri kimia, kakuatan listrik, pembuatan kertas, kadaharan, apoték jeung industri lianna, sealing panto alat keur ngagolakkeun, suhu luhur jeung mesin tekanan tinggi, numput jeung valves.Jadi naon p...
    Maca deui
  • Ngagunakeun métode modul serat keramik

    1. Derusting: Sateuacan konstruksi, struktur baja perlu derust plat tambaga dina témbok tungku pikeun minuhan sarat las.2. Wiring: Numutkeun posisi susunan modul serat keramik ditémbongkeun dina gambar desain, mayar off piring témbok tungku jeung cirian ngatur ...
    Maca deui
  • Papan serat keramik

    ● pedaran produk dewan serat keramik dijieunna tina serat keramik jeung napel ku vakum ngabentuk prosés.Produkna ngagaduhan konduktivitas termal anu rendah, stabilitas suhu luhur anu saé, kapadetan seragam, sareng shock termal anu saé sareng résistansi erosi kimiawi.Éta cocog pikeun aplikasi dina ...
    Maca deui
  • Serat keramik Blanket aplikasi has

    insulasi termal-suhu luhur pikeun aerospace, baja jeung industri pétrokimia;pencegahan seuneu jeung insulasi pakakas militér;insulasi termal tina kiln industri, pinding témbok jeung Nyieun alat pemanasan;insulasi termal pakakas suhu luhur;Insulasi termal hi ...
    Maca deui
  • Simbut Serat Keramik

    Simbut serat keramik dibentuk ku filamén serat keramik aluminium silikat khusus ngaliwatan prosés jarum dua sisi khusus.Saatos prosés needling dua kali sided, gelar interweaving, résistansi delamination, kakuatan tensile jeung smoothness permukaan serat anu greatly ningkat....
    Maca deui